Schoolvisie

Herx ligt op een ruime, groene campus in Herk-de-Stad. In onze basisschool zetten we met z’n allen een stap vooruit. Een stap dichter bij een slimmere en betere samenleving. We gaan bewust voor onderwijs op een next level.

Op onze ruime, groene campus gaan we met alle leerlingen op expeditie. Ruil je schoenen in voor regenlaarsjes en zoek mee naar oplossingen, want duurzaamheid is geen begrip maar een mindset”Dat doen we door in te zetten op de waarden uit het pedagogisch project van het GO! en oog te hebben voor pedagogische vernieuwingen. Hier leer je je passies, talenten en interesses ontdekken.

Zoek je een school voor je kleuter of kind uit het lager onderwijs? Wil je graag weten waarom ‘Natuurlijk leren de kunst is’? Dan kan je met ons mee op expeditie! Alles draait om focussen, ontdekken en verbinden in een groene, kunstzinnige en digitale leeromgeving.

Neem rustig een kijkje in de rubrieken op onze website en leer ons kennen. Wil je graag nog meer informatie? Neem dan contact op via mail of telefoon en we zoeken samen naar een gepast moment waarop we jullie kunnen ontvangen.

Onze leerlingen :

• zijn emotioneel, veerkrachtig en sociaal vaardig.
  • zijn betrokken.
  • zijn taalvaardige leerlingen.
  • zijn actief en inclusief aan het deelnemen aan de samenleving.
  • ontwikkelen hun unieke vaardigheden mede dankzij andere leerlingen.
  • ontwikkelen hun fantasie en creativiteit door gebruik te maken van de groene leeromgeving.
visie